Nieuws

Rik Elissen verruilt OCI-LIONS voor Bevo Hc

De 18-jarige jeugdspeler Rik Elissen verruilt het Zuid Limburgse OCI-LIONS 2 voor Targos Bevo Hc Dat heeft de technische commissie van Bevo bij monde van Danny van Katwijk bekend gemaakt.

Elissen is in 2002 met handbal begonnen en leerde de eerste beginselen van het spelletje bij BFC in Beek. De rechtshandige opbouwer zal samen met Dario Polman de middenopbouw positie bij de regerend landskampioen gaan bekleden.  Hij heeft gekozen om naar Bevo over te stappen omdat hij vindt dat hij bij LIONS te weinig kansen krijgt. 

Elissen behoort ook al geruime tijd tot het keurkorps van Jong Oranje. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij al 33 interlands achter zijn naam staan. In Januari plaatste hij zich met Jong Oranje in Engeland voor het WK U21 dat deze zomer in Brazilië zal plaats vinden

Elissen blijft in Neerbeek wonen en hoopt dit jaar te slagen voor het VWO waarna hij in Heerlen de opleiding fysiotherapie gaan studeren

Elissen is na Toon Leenders en Merijn Haenen de derde nieuwkomer bij Bevo dat alle posities voor komend seizoen dubbel bezet wil hebben.  

Deel dit bericht