Nieuws

QUINTUS: ROLSTOELHANDBAL VOOR JONGEREN

Door Quintus - Quintus Handbal is de eerste vereniging in Nederland die rolstoelhandbal voor jongeren gaat aanbieden. Komende zaterdag, 21 september is de eerste clinic om kennis te maken met deze nieuwe tak van sport. 

Voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar is er nu dus óók rolstoelhandbal. Handballen in een rolstoel: een dynamische sport voor jongeren met een fysieke beperking. Onder leiding van ervaren trainers en coaches kunnen zij zich via deze sport optimaal ontwikkelen.

Jeugdrolstoelhandbal wordt landelijk opgezet en is in het Westland te beoefenen bij Quintus: met twee rolstoelhandbalteams is Quintus een toonaangevende club in deze tak van sport.

PROGRAMMA

      •     Op 21 en 28 september en 5 oktober, telkens van half 11 tot 12 uur, zullen er in de Eekhouthal, Leeuwerik 1, in Kwintsheul clinics gegeven worden, waar de jongens en meisjes vrijblijvend kennis kunnen maken met deze zo waardevolle sport voor zowel lichaam als geest.

      •     Ben je tussen de 10 en de 15 jaar en heb je een beperking, hetzij tijdelijk, hetzij  chronisch, kom dan op een van deze dagen langs en laat je verrassen door de bal- en rolstoelvaardigheid en snelheid van deze snel groeiende sport.

      •     Voor inlichtingen: Daniëlle Damen, bereikbaar via pr@quintushandbal.nl

Deel dit bericht