WHC raapt twee belangrijke punten op tegen Zenderen Vooruit

De handbalsters van WHC uit de Overijsselse Hengevelde hebben afgelopen weekend in de strijd tegen degradatie twee belangrijke punten binnen gehaald tegen de nummer drie van de ranglijst Zenderen Vooruit. Na een 12-9 ruststand won WHC met 22-18.

De eerste minuten waren voor Zenderen Vooruit: 1-4 Daarna herstelde WHC zich  hetgeen na 15 minuten betekende dat de thuisploeg op een 8-6 voorspong was gekomen. WHC wist deze marge nog uit te breiden naar vier doelpunten verschil: 12-8 waarna de gastende ruststand op 12-9 bepaalde

Na de rust kwam Zenderen Vooruit nog terug tot twee doelpunten verschil, Maar daarna heeft WHC het heft weer in handen genomen en kwam de overwinning (22-18) niet meer in gevaar. Uitblinkster was misschien wel de keepsters die een hele goede wedstrijd stond te keepen als gevolg ook van een goede dekking. Daarmee blijven de twee punten verdient in Hengevelde