VWW verslaat koploper de Blinkert in eigenhuis

De handballers van VVW uit Wervershoof moesten afgelopen weekend naar Haarlem voor de confrontatie met de ongeslagen koploper uit de hoofdklasse D, De Blinkert.

Na de 9-9 ruststand wist de uit Wervershoof  de Blinker voor het eert in anderhalf jaar tijd thuis met 25-27 te verslaan

VVW miste in de eerste helft legio vrije kansen om definitief afstand te nemen van de thuisploeg. De Blinkert had immers geen antwoord op de aanvallen van VVW en het was vooral aan hun keeper te danken dat het bij rust nog gelijk stond

In de tweede helft straalde het fanatisme van beide ploegen af alleen speelde VVW iets slimmer en won daarmee verdiend bij de ongeslagen koploper en klimt daarmee naar de vierde plaats