Visé pakt na winst op Merksem play-off ticket

Het was duidelijk te zien dat er in de laatste BENE-Leaguewedstrijd voor HC Visé meer op het spel stond dan voor Merksem. Visé moest winnen om nog een kans te maken op de Belgische Play-offs als Sasja in en tyegen Yongeren punt zou gaan verspelen. De ploeg van trainer coach Perdag Dosen begon dan ook furieus aan de wedstrijd Nicolas Danse en Benjamin Danesi scoorden met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk. Dit resulteerde op het kwartier in een 5-12 tussenstand en bij de rust keek de thuisploeg tegen een acht punten achterstand aan: 12-20

In een betere tweede helft konden Jeffrey Jacobs, Jelle De Parade en Dimitri Van Den Hoed toch een vuist maken en via 20-25 na een kwartier bleef Merksem in het laatste kwart gelijke tred houden met de Waalse tegenstander. Maar Marko Popivoda zorgde ervoor dat op het eindsignaal een 29-35 eindstand op het bord stond.

Merksem: Jeffrey Jacobs 10, Dimitri Van Den Hoed 6, Jelle De Parade 4, Dennis Thijs 3, Robin Boomhouwer 2, Wouter Sas 2, Lazar Popov 1, Alexandre Hayon 1.

HC Visé: Danesi 8, Danse 6,Popivoda 5, Vancosen 4, Gava 3, Geradon 3, Flajs 3, Marchal 2, Gourgoumis 1.