Velo komt tekort tegen koploper BFC

De handbalsters van VENECO Velo betraden afgelopen weekend het strijdperk tegen medekoploper uit de Tweede divisie B BFC in het Limburgse Beek.

Qua scoreverloop kon Velo redelijk mee. BFC profiteerde echter van een aantal kleine onzorgvuldigheden en was daardoor in staat om elke keer één of tweed doelpuntjes uit te lopen. De 17-13 ruststand was dan ook een logische gezien het spelbeeld uit de eerste helft

In de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Pech in de vorm van paal en lat en een uitstekende BFC-keepster en ook wat scheidsrechterlijke dwalingen stonden een betere uitslag in de weg. 31-25 is een prima uitslag voor de ploeg uit Wateringen tegen een kampioenskandidaat en geeft veel hoop voor een jong team in opbouw naar de komende jaren.