Slechte wedstrijd van Saturnus Leiden

De handballers van Saturnus Leiden hebben afgelopen weekend een slechte wedstrijd gespeeld tegen de nummer voorlaatst Celeritas, was de conclusie van de coach Nico Mooren. Na een ruststand van 15-17 eindigde de wedstrijd onbeslist in 30-30.

“Met name verdedigend stonden we niet goed,” aldus Mooren. “In de tweede helft stond  Saturnus een stuk actiever. We kwamen snel terug op gelijke hoogte, maar konden niet weglopen. Acht minuten voor tijd worden er drie spelers uitgestuurd met een twee minutenstraf waardoor we van 26-28 gelijk komen op 28-28. Laatste minuut stond het 29-30 waarbij Celiritas met nog elf seconden te spelen uit de hoek op doel gooit. Bal wordt gestopt en gelijk naar een vrijstaande speler van Saturnus gegooid. Deze wordt gehinderd waardoor de scheidsrechter een strafworp geven aan Saturnus. Die buitenkans laat men dan niet lopen waardoor het nog 30-30 wordt