KSV verrast Geel Zwart

De handbalsters van KSV uit Heerhugowaard hebben afgelopen weekend verrast bij Geel Zwart. De ploeg die op de tweede plaats staat in de Hoofdklasse E werd na een 11-15 ruststand met 25-28 verslagen

Het was een leuke en ook wel spannende wedstrijd in een hoog tempo dus ook leuk voor de toeschouwers om naar te kijken. Tot 8-8 was het een gelijk opgaande gelijk wedstrijd. Nog voor de rust wisten de gasten een gar te staan van zes doelpunten: 8-14. In de slotfase van het eerste bedrijf kon de thuisploeg nog iets terug doen wat een 11-15 ruststand opleverde.

Ook in de tweede helft bleef KSV de bovenliggende partij en was Geel Zwart niet bij machte de wedstrijd nog naar haar hand te zetten en het gat te dichten. Het werd dan ook een terechte 25-28 overwinning voor KSV dat zich daarmee stevig nestelt op de vijfde plaats