Handbalsters ROAC kunnen niet stunten tegen Hellas 2

Het hele seizoen strijd ROAC al tegen degradatie. De laatste wedstrijden kunnen nog spannend worden. Tegen Hellas wat het de bedoeling om in de aanval veel te scoren.

De eerste helft begon goed en ROAC nam een 1-4 voorsprong. Door onnodig balverlies kon Hellas weer langszij komen. Daarna ging het nog gelijk op maar bij een stand van 10-12 in het voordeel van ROAC ging het mis. ROAC stond in overtal maar door slordig spel scoorde Hellas 5 keer op rij. Ruststand 15-12.

Ondanks het feit dat er bij ROAC genoeg zelfvertrouwen in de ploeg zat werd de tweede helft een deceptie. De dekking van Hellas stond beter en de aanvalsdrift van de ploeg uit Rijpwetering vloeide langzaam uit het team. Hellas daarentegen scoorde er lustig op los. Eindstand 35-25.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd (20.00 uur) tegen NEA. We hopen natuurlijk op veel publiek.