Handbal Venlo eindigen de reguliere competitie als vijfde

Voor de handbalsters van Handbal Venlo stond er zaterdagavond tegen Dalfsen niet meer op het spelen. De ploeg uit Venlo was al zeker van deelnamen aan de play-offs. Na de 10-16 ruststand verloor Handbal Venlo met 33-17. Op doelsaldo heeft de Venlos ploeg de reguliere competitie op de vijfde plaats afgesloten

Venlo liep al meteen achter de feiten aan als de gasten op een 1-4 voorspong komen. De ploeg van trainer coach Richard Curfs kwam nog terug tot 5-4 maar zag Dalfsen in het vervolg van de eerste helft weglopen naar de 10-16 ruststand

Na de pauze waren de eerste twee doelpunten voor Venlo: 12-16 maar daarna was de wedstrijd snel beslist als Dalfsen weg loopt naar een acht punten voorsprong:12-20. Opnieuw scoorde de thuisploeg twee doelpunten 14-20 maar ook nu reageerden de gasten opnieuw met een score van vier doelpunten op rij:14-24 havewege de tweede helft. Daarmee heeft Handbal Venlo haar meeste kruid verschoten en zie Dalfsen dan ook weglopen naar de 17-33 eindstand

Volgende week begint Handbal Venlo de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen SEW.