Gehavend WHC komt te kort tegen Stevo

De handbalster van WHC uit Hengevelde moesten afgelopen weekend opnemen tegen Srtevo de nummer voorlaatst uit de hoofdklasse A. Bij winst had de ploeg van trainer coach Theo van der A goede zaken kunnen doen. Maar na de 28-22 (17-9) nederlaag  is het weer oppassen geblazen.

WHC kwam gehavend aan de start tegen Stevo en miste drie speelster en de keepster, zo laat Van der  A na afloop van de wedstrijd weten De eerste zeven min ging de wedstrijd gelijk op daarna liep Steveo uit naar de17-9 voorsprong bij rust

Na rust kon de thuisploeg de voorspong nog wat veder uitbreiden naar 20-11. Daarna kwam WHC wat terug, maar miste ook weer drie zevenmeters op rij maar desondanks wisten men toch nog terug te komen naar de 28-22 eindstand .

“We hebben niet zo gespeeld als we gewent zijn” vond Van der A. Stevo heeft dan ook verdient gewonnen”