Gehavend Hellas wint knap van Limburg LIONS

Ondanks een gehavende ploeg wonnen de handballers van AJSports/Hellas in de eredivisie  knap met 19-23 bij de Limburg Lions. Coach Giovanni Voskuil beschikte over slechts twee wisselspelers en na twintig minuten viel ook nog eens Ubbo Starrenburg met een blessure uit.

Bij de rust was het 9-16 voor de Hagenaars, die vooral in verdedigend opzicht een sterke wedstrijd speelden. De samenwerking tussen de dekking en de uitblinkende doelman René de Knegt was uitstekend. Wessel Coster en Loek van Bergen en Henegouwen vormden samen een bijna onneembaar middenblok.

Coach Voskuil: ,,Iedereen heeft gescoord en er waren geen uitblinkers in de aanval. We hebben de partij gewonnen door onze ijzersterke verdediging. Vanuit die basis hebben we Lions geen kans gegeven. Voor ons een mooie opsteker voor de bekerwedstrijd morgen tegen Aalsmeer. En voor de derby zaterdag tegen Hercules. Wij zijn in vorm en dan hoeven we voor geen enkele tegenstander bang te zijn.”