DSS pakt twee belangrijke punten in de strijd tegen degradatie

De handbalster van DSS hebben afgelopen weekend een uiterst belangrijke overwinning geboekt op hekkensluiter en het reeds gedegradeerde United Breda. De ploeg van trainer coach Johan van Huisstede won na een 11-15 ruststand met 16-34.

Beide ploegen speelde met een minimale bezetting maar het was uiteindelijk de ploeg uit Heemskerk die na een goede tweede helft een verdiende overwinning behaalde. DSS begon goed aan de wedstrijd en speelde meteen op tempo hetgeen een 0-5 voorspong opleverde. Breda kon iets terug doen met als gevolg dat  DSS onrustig werd in haar spel waardoor ook het score stokte. Vlak voor rust pakte de ploeg uit Heemskerkse het goede spel weer op en kon bij rust met een vier punten voorspong de kleedkamer op zoeken: 11-15

Na rust ging het tempo bij DSS omhoog en Breda kon niet meer volgen. de gasten hielde het tempo er in en bleef goed spelen. Ook werden de kansen goed afmaken hetgeen een eindstand van 16-34 op het scorebord bracht.

Met deze zege stijgt DSS van de dertiende naar de elfde plaats en plaats en heeft een punt voorspong op Hellas en Hercules