Bart Dessens op schot voor DIOS

De handballers van DIOS werken langzaam nar de nacompetitietje. De ploeg uit Den Hoorn pakte de tweede periodetitel en strijd na afloop van de reguliere competitie om de voor de titel van algeheel periodekampioen. Alleen dan mag men de uitdaging aangaan met de nummer elf van de Eredivisie voor een plaats in de Eredivisie

Afgelopen weekend speelde met de uitwedstrijd tegen Havas in Almere. DIOS speelde een stroeve eerste helft waar men het in de verdediging heeft laten liggen gerust werd er dan ook bij een 17-19 stand. In de tweede helft nam de ploeg van Arjan Koster op snelheid afstand maar door slordigheden lieten men Havas toch weer in de buurt komen maar uiteindelijk was het verschil dat gemaakt was voldoende voor de  32-34 overwinning. Bart Dessens speelde goede wedstrijd en wer topscoorder met 12 doelpunten