Nieuws

Zondag eerste rolstoelhandbalwedstrijd in Belgische handbalgeschiedenis

Komende zondag zal in het Antwerpse Merksem de eerste rolstoelhandbalwedstrijd in de Belgische handbalgeschiedenis gaan plaatsvinden.

In het kader van de BENE-League ontmoeting tussen de ploegen van Merksem Handbal en KWS Quintus zal er voorafgaande aan deze wedstrijd voor het eerst in de Belgische handbalgeschiedenis een demonstratiewedstrijd rolstoelhandbal gespeeld worden tussen het pas opgerichte rolstoelhandbalteam van Olse Merksem en dat van het Nederlandse Quintus, waar men inmiddels een jaar met een team enthousiaste mensen rolstoelhandbal speelt.

De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Rode Loper in Merksem en begint om 14:15 uur. Er zal twee keer 15 minuten gespeeld gaan worden. Merksem Handbal zet in Rodeloopstraat 2 te Merksem, Antwerpen met veel plezier de deur gratis open voor alle rolstoelgebruikers en hun begeleider om kennis te komen maken met deze snel groeiende tak van sport.  

Na afloop van deze wedstrijd zal om 15:30 uur de BENE-league wedstrijd tussen Merksem Handbal en KWS Quintus gespeeld worden.  

Deel dit bericht