Nieuws

Zaterdag ontvangt Hurry Up landskampioen LIONS

JMS Hurry-Up speelt zaterdagavond in de eigen sporthal de Eendracht een topwedstrijd van formaat. De Zwartemeerders, de huidige nummer vier van de BENE-League, ontvangen de regerend landskampioen en titelfavoriet OCI-LIONS. 

Het Limburgse samenwerkingsverband, tussen de clubs V&L en Sittardia, bezet momenteel, de eerste plaats in de competitie. Na het verlies van vorige week zijn de Zwartemeerders weer terug op aarde. In het Waalse Wezet bleek HC Visé een maatje te groot (30-22). Hiermee kwam er een eind aan de zegereeks van de formatie van Martin Vlijm.

Zaterdag zal Hurry-Up uit een ander vaatje moeten tappen om aanspraak te kunnen maken op een resultaat tegen de Limburgers. Kansen zijn er zeker, want de formatie van Mark Schmetz verloor eerder dit seizoen in eigen huis van FIQAS Aalsmeer. Ook kwam OCI-LIONS ternauwernood weg met een goed resultaat bij Quintus. Het meespelen van Sjoerd Boonstra bij de thuisploeg is uiterst onzeker.

De cirkelspeler kwam vorige week in het duel tegen Visé hard ten val. De medische staf bekijkt de situatie van de cirkelspeler van dag tot dag en beslist op het laatste moment over het meespelen. Het duel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van de Belgische scheidsrechters Cappa en Schreder.

Kaarten online te koop
Kaarten voor de wedstrijd zijn online te koop op www.hurry-up.nl/tickets.

Kaarten Europacup
Voor het Europacupduel op 26 november tegen Göztepe zijn inmiddels ook kaarten te koop. Online op www.hurry-up.nl/tickets De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Angelslo en begint om 20.00 uur. 

Deel dit bericht