Nieuws

Wegen Mohsen Daghrir en United Breda scheiden zich na vier jaar

Na vier jaar scheiden de wegen van trainer coach Mohsen Daghrir en United Breda zich. Vanaf het seizoen 2013/14 was de van oorsprong uit Tunesië afkomstige oud international Mohsen Daghrir in dienst bij de ploeg uit Breda die het seizoen daarvoor was gepromoveerd naar de eerste divisie. Zijn eerste seizoen in Bredase dienst was ook meteen het beste in de eerste divisie. In 2014 eindigde de ploeg op een zesde plaats. De twee jaar daarna was United een goede middenmoter.

2016-2017 werd een heel moeilijk seizoen. Nadat in 2016 een aantal belangrijke speelsters was gestopt of vertrokken, bleef Daghrir loyaal aan de club en het team en ging hij aan de slag met een nagenoeg nieuwe, zeer jonge groep speelsters. Ondanks de progressie die het team in de loop van het seizoen heeft geboekt, bleven de resultaten uit en is het team inmiddels als zeker van degradatie naar de tweede divisie.

De club wil in de Tweede divisie een nieuwe start maken maar ook trainer coach Mohsen Daghrir heeft aangegeven op zoek te gaan nieuwe uitdaging. Zowel club als trainer zijn het er dan ook over eens dat de wegen aan het eind van het seizoen zich gaan scheiden Wel maken Breda en de coach het seizoen samen af. Ondertussen gaat de Technische commissie van United Breda  op zoek naar en contacten leggen met een mogelijke opvolger.

Overigens moet de technische commissie op zoek naar een geheel nieuwe staf. Ook keeperstrainster Marjo Verkou en begeleider Cees Heessels stoppen na dit seizoen met hun werkzaamheden bij de damesselectie van United Breda.  

Deel dit bericht