Nieuws

Voor DSS moet het nu gaan gebeuren

Voor de handbalsters van DSS moet het de komende zes wedstrijden gaan gebeuren. Wil de ploeg niet net als de eerste keer dat men naar de eredivisie was gepromoveerd er weer meteen uitvliegen dan zal men nu uit een ander vaatje moeten gaan tappen, te beginnen zaterdagavond thuis tegen Hellas, de nummer zeven van de reguliere competitie.

Twee keer stonden beide ploegen dit seizoen al tegenover elkaar. Thuis wist Hellas nog dik te winnen maar dat was nog in de periode dat het voorspoedig ging met de Haagse ploeg. De uitwedstrijd in Heemskerk wist men zes weken geleden ternauwernood te winnen. Dweilorkest Iaadoeje uit Heemskerk zal tijdens de wedstrijd ter ondersteuning van de Heemskerkse dames van zich laten horen en proberen om de stemming en de sfeer in de sporthal te verhogen.

Trainer John Zeew: Het moet nu voor ons gaan gebeuren. Wij gaan proberen om voor elke wedstrijd ons optimaal voor te bereiden. Kijken wat de tegenstander doet en vervolgens kijken wat wij daar mee kunnen doen zowel in aanvallend als verdedigend opzicht”.

“Dat wij de nacompetitie starten tegen Hellas is interessant omdat we in de laatste wedstrijd tegen elkaar dicht bij het eerste punt waren. Als de speelsters voor hetzelfde doel gaan als een paar weken geleden dan zie ik mogelijkheden voor ons om de eerste punten te kunnen pakken aldus de coach ” 

Deel dit bericht