Nieuws

Voor Dongen speelster Jill Verbunt is het seizoen voorbij.

Afgelopen zondag in de allerlaatste minuut van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen verdedigde Dongespeelster Jill Verbunt bij een voorsprong van 36-20 opnieuw als eerste terug met een poging een tegenaanval van Nieuwegein te onderscheppen, maar toen ging het helemaal mis.

Aanvaller en verdediger vielen per ongeluk waarbij de 20-jarige Verbunt zich blesseerde en per ambulance werd afgevoerd. In het ziekenhuis werd al snel duidelijk dat het geen breuk was maar vrijdag bleek dat haar kruisband kapot was. Een operatie is noodzakelijk en daarmee is het einde seizoen voor onfortuinlijke speelster

Trainer Jean Troquet: “Dit is allerrerst een zware domper voor Jill en daarnaast een stevige aderlating voor mijn ploeg. De meiden zitten behoorlijk kapot van deze tegenvallen, echter hen kennende zullen ze ook nu weer opkrabbelen. Ik ben benieuwd hoe we hier de komende weken, van ombouwen en aanpassen, mee om zullen gaan.  Voor mij is dit een  extra uitdaging en ik hoop op extra wilskracht binnen de ploeg” 

Deel dit bericht