Nieuws

VOC wil revanche tegen V&L

De topper bij de dames in de eredivisie van deze week wordt zaterdag in sporthal Elzenhagen gespeeld in Amsterdam Noord waar Succes schoonmaak VOC en het Geleense Vlug en Lenig de degens met elkaar gaan kruisen. VOC is de ongeslagen koploper in de eredivisie maar moest toch haar eerste punt dit seizoen in Geleen inleveren.

Na een 12-18 ruststand moest de Amsterdamse ploeg met een 27-27 eindstand genoegen nemen en dat terwijl VOC acht minuten voor het einde nog op een comfortabele 22-27 voorsprong stond. Dat vraagt dus om revanche. De ploeg van trainer coach van Bert Bouwer is dan ook op en top gemotiveerd om dat bedrijfsongelukje zaterdagavond recht te zetten. Men heeft thuis nog geen punten verspeelt en wil dat graag zo houden. De ploeg groeit met de weken aan de hand van Bert Bouwer en zijn staf  die zoveel ervaring mee brengt en daarmee nieuwe dingen toevoegen dat je de ploeg met de week beter ziet gaan spelen maar ook steeds meer vertrouwen ziet krijgen in eigen kunnen.

De wedstrijd begint om 19:30 uur en staat onder leiding van de heren scheidsrechters Arjan Schneiders en Michael Verstege

 

  

Deel dit bericht