V&L vliegt over Kwiek heen dat gehavend uit de strijd kwam

Zaterdagavond troffen in Geleen de handbalsters van Vlug en Lenig en Klink Nijland Kwiek elkaar voor de vierde competitieronden. Het leek vooral in de eerste helft een walk-over te gaan worden voor de Limburgse ploeg, die na acht minuten vanuit zes snelle tegenaanvallen op een 6-0 voorsprong kwamen en kon weglopen maar de 19-9 ruststand  In de tweede helft kon Kwiek in eerste instantie gelijk opgaan met V&L en werd het gat tussen beide ploegen niet groter maar van 26-15 liep V&L nog weg naar 35-20 eindstand

Luister verder naar de reacties van de beide trainers .

Dat V&L na vier wedstrijden met zeven punten uit vier wedstrijden op de tweede plaatst staat dat had coach Brinkman vooraf niet verwacht, wel gehoopt natuurlijk. “ Dit is wel een heel mooi begin”.

Na afloop vertelde Monique Swartjes dat de uitslag zeker niet best was dat haar ploeg in de eerste helft ver beneden haar kunnen heeft gespeeld. “In de tweede helft vind ik, ondanks de blessures, dat we geknokt hebben voor wat we waard zijn en daarbij toch binnen ons spelstructuur zijn blijven spelen”.