Nieuws

V&L en Maurice Janssen beëindigen samenwerking.

V&L en trainer coach Maurice Janssen beëindigen aan het einde van het seizoen de samenwerking. Zowel de coach als de club vroegen zich af of het wel verstandig was om de samenwerking voort te zetten daarnaast is er onvoldoende consensus over de invulling van de randvoorwaarden. In onderling overleg  zijn beide partijen dan ook tot de conclusie gekomen dan het beter is dat de wegen aan het einde van het seizoen gaan scheiden.

Anderhalf jaar geleden werd Maurice Janssen binnen gehaald als opvolger van Geert Brinkman. Janssen had even daarvoor na vier jaar zijn functie als trainer coach bij Sittardia neergelegd. In zijn eerste seizoen behaalde hij een vierde plaats na de play-offs in de eredivisie. Ook dit seizoen leek er in eerste instantie niks aan de hand. Na tien wedstrijden bivakkeerde de Geleense ploeg opnieuw op de vierde plaats. In de laatste acht reguliere competitiewedstrijden ging het helemaal mis met de ploeg en behaalde men nog maar twee punten en zakte men af naar de zevende plaats. Het gevolg is dat men in degradatiepoule speelt in plaats van de te verwachte play-offs om het kampioenschap.

In de degradatie poule gaat het weer naar behoren Er werd inmiddels drie keer gewonnen, Komend weekend kan V&L het eredivisieschap veilig stellen als men de thuiswedstrijd tegen Kwiek winnend weet af te sluiten. 

De laatste competitiewedstrijd thuis van V&L is zaterdag 8 april, aanvang 19.30 uur tegen Borhave. 

Deel dit bericht