Nieuws

Vandaag vier midweekse wedstrijden in de hereneredivsie

Dinsdag hebben Hellas en Aalsmeer 2 hun doordeweekse competitiewedstrijd in de hereneredivisie inmiddels al gewonnen. Vandaag staan de laatst vier midweekse wedstrijd in de heren eredivisie op het programma.

De topper van deze speelronde in ongetwijfeld de wedstrijd tussen Oosting E&O en Swift Arnhem. E&O is op zoek naar revanche op zichzelf na de nederlaag van afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen HandbaL Venlo, daarnaast is het zaak voor de ploeg uit Emmen om de aansluiting te houden met de top twee plaatsten. Swift Arnhem zal er daarentegen alles aan doen zijn ongeslagen status te behouden en om E&O op achterstand te willen gaan zetten.

Ook OCI LIONS 2 staat nog verrassend ongeslagen mede aan kop in de eredivisie met de Arnhemmers. Vanavond treft het Limburgse talententeam thuis Red-Rag Tachos dat net als LIONS 2 een metamorfose heeft ondergaan ten opzichte van afgelopen seizoen. de ploeg uit Waalwijk heeft echter pas een punt binnen gehaald en zal in Geleen opzoek gaan naar twee dure punten

Hercules gaat het vanavond thuis opnemen tegen Targos Bevo 2. De Haagse ploeg heeft ondanks een flinke aderlating in de personele bezetting reeds drie punten uit vijf wedstrijden binnen gehaald. Bevo 2 daarentegen is nog steeds puntloos al was men er afgelopen weekend tegen LIONS 2 dichtbij. Aplhadeuren Houten de huidige nummer drie ontvangt vanavond thuis het eveneens nog puntloze HARO Rotterdam. Ondanks het punten verschil tussen beide ploegen zijn de belangen voor beide team groot.  

19:30  OCI-LIONS 2 - RED-RAG/Tachos

19:45  Alphadeuren/Houten - Handbal Rotterdam

20:00  Hercules - Targos BEVO 2

20:00  Oosting /E&O - Swift A    

Deel dit bericht