Vanavond vier regiofinales uit het Heren bekertoernooi

Vanavond staan de laatste vier regiofinales op het programma uit hete heren Bekertoernooi. De winnaars plaattsen zich voor de achtste finale van de landelijke bekercompetitie.

De Noord Hollandse Hoofdklasser Berdos, dat in de vorige ronde Aalsmeer 3 uitschakelde, gaat het vanavond opnemen tegen Eredivisionist Atristos, terwijl Hoofdklasser Reehorst dat de regiofinale bereikte door twee hoofdklasser uit te schakelen vanavond tweede divisionist Ha-stu op bezoek krijgt.

De handballers van Houten 2 die in de tweede ronde Eerste divisionist Snelwiek aan de kant zette krijgt vanavond de kans om opnieuw om een eerste divisieploeg te elimineren. Nieuwegein komt op bezoek in The Dome in Houten voor wat ook wel de Utrechtse dreby is. Nieuwegein had ook geen gemakkelijk parcours via de divisiegenoten DIOS, Quintus 2 en tweede divisionist Gemini kwam men in de regiofinale

In Geleen treffen LIONS 2 en BFC elkaar BFC versloeg in aanloop naar de regiofinale Eredivisionist Bevo 2, divisiegenoot Habo, en Rapiditas uit de tweede divisie terwijl LIONS in de eerste ronde Sittardia wist te verslaan en in de tweede ronde in Venlo pas na verlengingen Handbal Venlo/Swift wist uit te schakelen

Berdos - Def-Fire Aristos                        19-jan 19.30 uur Bergen De Europahal

Reehorst - Hastu                                     19-jan 21.00 uur Ede De Reehorst