Nieuws

Vanavond oefenwedstrijd Oranje-heren - OHV Aurich

Deze week maandag en dinsdag hebben de heren Oranje-handballers een tweedaagse trainingsstage in het Drentse Zwartemeer. Dit ter voorbereiding op de eerste twee EK kwalificatiewedstrijden van eind oktober tegen Kroatië en begin november tegen Noorwegen.

Achttien spelers had bondscoach Fiege daarvoor opgeroepen. Alleen Dario Polman van die achttien spelers heeft zich geblesseerd moeten afmelden. Daarvoor heeft hij geen extra speler opgeroepen. De bondscoach vond dat hij genoeg spelers had. Het ziet er naar uit dat Polman en ook de Nick Kuyper, beide van Bevo, niet op tijd herstelt zijn voor de twee Kwalificatiewedstridijden.

Vanavond om 19.30 uur speelt Oranje, na Dormagen enkele weken geleden, voor de tweede keer een oefenwedstrijd in sporthal de Eendracht in Zwatemeer tegen de Duitse 3.Liga ploeg OHV Aurich.

De ploeg van trainer/coach Arek Blacha, die in het verleden vijf jaar in de Tweede Bundesliga speelde, vergaat het nog niet al te best dit seizoen. Met drie punten uit acht wedstrijden moet men nog flink aan de bak om niet aan het eind van het seizoen niet te degraderen. Vanavond kan Blacha niet beschikken over Edwin de Raad de hoekspeler staat bij Oranje op de spelerslijst

Voor de wedstrijd bestaat veel belangstelling er zijn dan ook nog maar een paar kaarten verkrijgbaar. Het ziet er dan ook naar uit dat men vanavond voor een vollebak (800 toeschouwers) gaat spelen.

Deel dit bericht