Nieuws

Vanavond laatste drie heren bekerwedstrijden 2e ronde

Vanavond staan de laatste drie bekerwedstrijden uit de tweede ronde bij de heren op het programma. In actie komen vanavond de twee eredivisie ploegen Aristos uit Amsterdam en HV Houten. Aan hun stand zijn ze verplicht, net als Hercules en Lions 2 inmiddels hebben gedaan,  zich te plaatsen voor de regiofinale. Bekerhandbal heeft echter al hel vaak verrassende uitslagen opgeleverd en beide treffen niet de gemakkelijkste tegenstanders.

Na lange tijd staat er weer eens een Amsterdamse stadsderby op het programma. Artistos gaat het opnemen tegen de studenten van US Amsterdam die afgelopen seizoen ongeslagen naar de tweede divisie A zijn gepromoveerd. De wedstrijd wordt gespeeld in de sporthallen zuid. Houten gaat het thuis opnemen tegen Aalsmeer 2 dat op een zesde plaats staat in de eerste divisie.

De laatste wedstrijd wordt vanavond gespeeld in Spijkenisse waar hoofdklasser HVOS het gaat opnemen tegen eerstedivisionist Atomium’61 dat het de laatste weken in de competitie goed doet. Uitslagen en programma heren bekertoernooi 

Wedstrijd verslagen van het bekertoernooi leest u hier

Deel dit bericht