Nieuws

Vanavond drie heren play-offwedstrijden

Vandaag staan drie play-off wedstrijden bij de herenhandballers op het programma.

  1. 20:00 FIQAS Aalsmeer – Targos Bevo Hc
  2. 20:00 E&O – Red-Rag Tachos
  3. 20:00 Alphadeuren Houten – OCI-LIONS

 

Voor Aalsmeer kunnen de komende zes dagen wel een beslissend zijn voor het verdere verloop van de seizoen 2014-2015 waarin men tot nu toe nog niet heeft kunnen uitblinken, of zoals in eigen kringen al te horen is dat men een Aalsmeer onwaardig seizoen speelt. Van de achttien gespeelde wedstrijden heeft men er tot nu toe vier gewonnen.

Met vanavond de thuiswedstrijd tegen Landskampioen Bevo, zondag de uitwedstrijd tegen BENE-League winnaar Lions en dinsdag de uitwedstrijd in de kwartfinalewedstrijd van het bekertoernooi bij Hurry Up voor de boeg zullen er wedstrijden gewonnen moeten worden wil het seizoen niet als een nachtkaars uitgaan.  Dit zijn de wedstrijden waar het om draait en ligt de druk vanavond met de wedstrijd tegen Bevo op het programma bij de Noord Hollanders. Zij kunnen het zich niet meer permitteren om weer te verliezen wil men nog zich houden op een plek bij de eerste vier.

Bij E&O tegen Tachos gaat gaan de nummers drie en vier van de reguliere competitie strijden voor de eerste punten in de play-off competitie. In reguliere competitie wonnen beide ploegen hun thuiswedstrijd die ze tegen elkaar hebben gespeeld. Met een doordeweekse wedstrijd en een reis naar Emmen voor de Brabanders, zal vanavond de thuisploeg toch ligt in het voordeel zijn.

Voor de mannen van debutant Houten is de eerste ervaring met de play-offs een grote leerschool. Nadat men in de eerste drie wedstrijden tegen drie BENE-League deelnemers moest aantreden staat vanavond de wedstrijd tegen de winnaar van de BEN-League Lions op het programma, ook niet direct de wedstrijd waar de ploeg van Hans van Dijk de punten tegen zal gaan halen. De ervaringen van de eerste vier wedstrijden kunnen de komende weken goed inzetten waanneer ze tegen de ander drie eredivisieploegen gaan spelen.

Deel dit bericht