Nieuws

Update: Estevana Polman naar het ziekenhuis

Update ....

Estevana is inmiddels weer terug uit het ziekenhuis. Ze heeft geen ribben gebroken maar heeft wel veel pijn. Morgen spelen tegen Frankrijk lijkt dan ook haast onmogelijk zo zijn de berichten uit Zagreb.

Polman zelf heeft echter de wedstrijd nog niet uit haar hoofd gezet en wil morgen pas beslissen. "Ik herstel altijd snel" laat ze tegen NOS verslaggever Han Kok weten  

Estevana Polman is na afloop van de wedstrijd tegen Montenegro naar het ziekenhuis vervoert voor nader onderzoek. De 22-jarige opbouwster van het Deense Esbjerg heeft last van haar ribben nadat Lazovic vijf minuten voor het einde vol met twee handen op haar inbeukte op het momnet dat ze hoog in de lucht de 27-29 scoorde en vervolgens met een enorme klap op de grond terecht kwam.

De kans dat ze morgen (woensdagavond aanvang 20:15 uur) tegen Frankrijk kan spelen lijkt klein want het is niet de enige blessure waarmee de Arnhemse af te rekenen heeft.

Het betekend dat de kansen voor Oranje tegen Frankrijk beduidend minder zullen zijn wanneer Polman dit toernooi niet meer in actie kan komen. Nederland moet winnen om verder te kunnen komen maar de linkeropbouwster is in dit Oranje een onmisbare factor met haar inzet en inzicht maar ook haar met haar vechtlust, gedrevenheid en scorend vermogen.  

 

De Deense TV 3 spreek van een vuile truck tegen Polman

Deel dit bericht