Nieuws

Uitslagen donderdag bekertoernooi heren 2e ronde

Donderdagavond stonden de laatste drie heren bekerwedstrijd uit de tweede ronde op het programma. Verrassingen hebben zich niet voorgedaan. De twee eredivisie ploegen wisten zich te plaatsten voor de regiofinale. Aristos versloeg na een moeizame eerste helft tegen US de Amsterdamse opponent de pas met ruime cijfers in de tweede helft met 22-32 (15-11)

Houten haalde de regiofinale met de hakken over de sloot door in eigenhuis het reserveteam van Aalsmeer 2 dat uitkomt in de eerste divisie met 30-28 (16-16) te verslaan. Het was een spannende en gelijkopgaande wedstrijd waarin Houten hard moest werken om de winst binnen te halen en zich te plaatsten voor de regiofinale.

Kijk hier voor alle uitslagen van het bekertoernooi

 

De bekerwedstrijd die vandaag op het programma stond tussen HVOS en Atomium ’61 is uitgesteld en wordt waarschijnlijk pas op 8 januari ingehaald.

De wedstrijd is uitgesteld omdat vandaag de massaal bezocht afscheidsplechtigheid van de vorige week donderdag op 58-jarige leeftijd plotseling overleden Cor Snijders is gehouden. Honderden mensen waaronder de gehele selectie van Atomium veel leden en ex leden van de Rotterdamse club en veel spelers en oud-spelers van Volendam waren naar Rotterdam gekomen om hem de laatste eer te bewijzen.

Cor Snijders was zelf een verdienstelijk speler en later ook coach van het eerste herenteam van Atomium '61 maar bovenal ook vader van oud international Jasper Snijders die tot afgelopen seizoen bij Volendam heeft gespeeld en Atomium speler Sjoerd Snijders. Hij heeft na zij actieve carrière als speler en trainer veel functies bekleed bij Atomium ’61 maar vooral op technisch gebied heeft een belangrijke rol gespeeld.  

Deel dit bericht