Nieuws

Uitschakeling CL kost coach Jan Leslie zijn baan bij Rostov Don

De uitschakeling van Rostov Don in de Champions League kost de Deense coach Jan Leslie zijn baan bij de Russische vice-kampioen. Vandaag heeft de club bekend gemaakt dat de samenwerking na twee en half jaar met wederzijds goedkeuren is beëindigd.

De afgelopen twee seizoen werd Rostov Don succesvol gecoacht door Leslie. In 2015 werd het team na 21 jaar voor de tweede keer kamppioen van Rusland en bereikt men de finale van de  EHF-Cup die verloren werd van het Deense Holstebro. In 2016 werd men twee in de kampioensrace achter kampioen Astrakhanochka. Daarnaast werd in 2015 en 2016 de beker gewonnen evenals de supercup.

Voor dit seizoen werd juist flink geïnvesteerd en werden er drie internationals gecontracteerd: de Spaanse Alexandrina Barbosa, de Braziliaanse Ana Paula Rodrigues en de Franse Siraba Dembele. Daarnaast werd Olympische Kampioen Anna Vyakhireva van kampioen Astrakhanochka aangetrokken

de 45-jarige Leslie werkte voordat hij naar Rusland werkte bij Randers HK. Daarvoor was hij ook werkzaam bij Team Esbjerg, Aalborg DH en Skjern. 

Deel dit bericht