Nieuws

Uitgelicht: Bij Hercules spelende zusje Mandy en Linsey van der Ven

Mandy en Linsey van der Ven, kwamen via hun tante Miranda in aanraking met handbal en speelden jarenlang voor Ventura in Schiedam. Vier jaar geleden, maakten de zusjes de overstap naar Hercules wat in de tweede divisie uitkomt. Na veel blessureleed van Mandy, spelen de zussen eindelijk sinds dit seizoen weer samen in één team. Tijd om beide handbalsters eens uit te lichten

Mandy om bij jou te beginnen, je bent weer helemaal fit?
Ja, na een lange knieblessure ben ik weer fit. Heel soms nog wel eens een terugval, die knie blijft toch zwak, maar over het algemeen voelt het redelijk sterk. Ik ben eerst in het tweede begonnen om te kijken of ik mijn niveau weer kon halen. Toen ik merkte dat mijn angst weg was, mocht ik weer bij het eerste, wat nu zo’n zeven wedstrijden terug is.

Sinds wanneer spelen jullie eigenlijk samen?
Mandy: “Bij Ventura, wat ook een hele leuke club is, zijn we begonnen. Daar hebben we twee jaar samen gespeeld en werden we zelfs kampioen. Op een gegeven moment hebben samen besloten om verder te kijken. Hercules kwam toen op ons pad. De eerste twee seizoen speelden we samen, aan het eind van het tweede seizoen raakte ik geblesseerd, waarna ik stopte. Sinds dit seizoen spelen we weer samen”. 

Lees hier  verder

 

  

Deel dit bericht