Nieuws

Trainer coach Karin van Erp stopt bij Rapiditas

Aan het einde van het seizoen gaan trainer coach Karin van Erp en de heren selectie Rapiditas uit Weert uit elkaar. Van Erp gaat na twee seizoenen opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Ze kijkt tevreden terug op haar periode in Weert. “Ik heb er een prima tijd gehad met goede resultaten. Toen ik kwam was de ploeg net gepromoveerd naar de Tweede divisie. De doelstelling was om met deze groep er in blijven. We hebben beide jaren goed meegedaan op dat niveau”, aldus van Erp  

In haar eerste jaar eindigde Rapiditas op de zesde plaats met 25 punten terwijl de kampioen Snelwiek 30 punten had. Momenteel staan we op de vijfde plaats met 21 punten en nog vijf wedstrijden te gaan. “Daarnaast hebben we dit seizoen ook goed meegedaan in de bekercompetitie”. In de achtste finale haalde eredivisionist Houten het met de hakken over de sloot (25-26)

Van Erp begon haar trainersloopbaan in haar woonplaats Oss bij Olympia ’89 Daar heeft ze tien jaar trainingen geven van de jeugd tot de herenselectie aan toe. Vervolgens stapte ze over naar Habo in Boekel waarmee ze van de hoofdklasse promoveerde naar de Tweede divisie. Vervolgens kwam ze na één seizoen Dongen twee jaar geleden in Weert terecht vanwaar ze nu weer opzoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

  

Deel dit bericht