Nieuws

Tonegiodo Kleine Sl. stoot Tachos uit beker. Uitslagen dinsdag

UitslagenHoofdklasse Tonegido Kleine Sluis heeft voor een daverende stunt gezorgd door in de achtste finale van bekertoernooi de Eredivisionist Red-Rag Tachos na een 15-13 ruststand met 24-23 te verslaan.

Trainer coach Frank van Ommen was er al een beetje bevreesd voor. De al met veel blessures geteisterde coach zag ook nog Job Reumer en schutter Arjan Stuiver geblesseerd wegvallen. Om dan met een uitgedunde selectie in combinatie met carnavalsdinsdag naar de kop van Noord Holland te moeten afreizen voor een harsloze wedstrijd omschreef hij al als geen prettig scenario. Zijn gevoel heeft hem wat dat betreft niet in de steek gelaten want uiteindelijk moest men toch het hoofd buigen in een wedstrijd die alle kanten op kon vallen, maar voor Tachos uiteindelijk de verkeerde. Tien minuten voor het einde stond het nog 21-21 Eindstand 24-23.

Met deze zege hebben de Noord Hollanders hun stiekeme wens om de stunt van 25 jaar gelden, toen men ook de achtste finale had bereikt maar werd uitgeschakeld door Hellas, te verbeteren kunnen realiseren. Volgende maand speelt de ploeg van trainer coach Arjan Slaghekke in de kwartfinale alweer zijn vijfde bekerwedstrijd van dit seizoen.  

In Kwintsheul versloegen de handballers van eredivisionist OCI-LIOSN 2 het thuisspelende Koornneef Quintus 2 dat een klasse lager speelt na een 10-12 ruststand met 23-27.

Eredivisionist Hercules was thuis te sterk voor eerstedivisionist Aristos. De ploeg van trainer coach Maarsten Roestenburg versloeg zijn oude club na een 13-13 ruststand met 32-28  

Kijk verder voor de uitslagen en het restrende programma

 

Copyright www.handbalstartpunt  

Deel dit bericht