Nieuws

Ton Wismans keert weer terug naar Bevo.

In 2012 nam de in Venlo geboren maar in Helden wonende Ton Wismans bij Bevo al eens afscheid van het handbalen omdat hij het vele trainen niet meer kon combineren, maar al gauw bleek dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en stond de 2.00 meter lange opbouwer al weer snel op het veld in Belgische Houthalen.

Wismans was immers al gewend bij de zuiderburen te spelen. In 2007 vertrok hij van de ploeg uit Helden Panningen naar BFC waarna hij in 2008 de oversteek maakte naar  Sporting Neerpelt om aan jaar later over te stappen naar Achilles Bocholt. Na een rondje langs drie clubs keerde hij in 2010 weer terug bij Bevo, om in 2012 afscheid te nemen.

Aan het einde van het seizoen 2015-2016 heeft de 29-jarige Wismans afscheid genomen van Krease Houthalen en keert hij weer terug bij zijn geliefde Bevo. In welke hoedanigheid hij bij Bevo weer op het toneel zal verschijnen is nog niet bekend.

Lynn Wijnen stapt over naar Visé

De uit Maastricht afkomstige Lynn Wijnen, speelsters bij Bevo in de Eerste divisie, verlaat daarentegen de club uit Helden-Panningen alweer na een seizoen en gaat komend seizoen voor de Belgische bekerwinnaar Femina Visé spelen. 

Deel dit bericht