Nieuws

Theo Sonnemans nieuwe teammanager Nationale Heren A selectie

Begin januari heeft teammanager Theo Sonnemans van de herenselectie van Bevo Hc bij het bestuur van club aangegeven dat hij na dit seizoen gaat stoppen. Na ongeveer 10 jaar met veel plezier bijna dagelijks met de club bezig geweest te zijn is het tijd voor andere uitdagingen was zijn motivatie.

"Ondanks het feit dat ik altijd met veel plezier teammanager ben geweest, vind ik dat het nodig werd om meer tijd aan andere zaken te besteden. Je bent er toch praktisch iedere dag mee bezig. En toen kwam ik ineens een vacature tegen op de site van het NHV." Een vacature die Sonnemans niet aan zich voorbij kon laten gaan. Hij heeft daarom ook vrijwel meteen gesolliciteerd op de functie van teammanager van de nationale herenselectie.

"Ik mocht op gesprek komen en er was een goede klik met de verantwoordelijken bij het NHV. Ik mag dan ook met trots zeggen dat ik nu voor mijn land uit mag komen. Het is toch wel een eer en als teammanager toch ook weer een stapje hoger. Het voordeel van deze functie is dat het gefaseerd is over enkele perioden in het jaar. Een hele mooie nieuwe uitdaging dus voor mij", aldus Sonnemans.

  

Deel dit bericht