Nieuws

Stem op u favoriete speelsters voor het EK All star team

De Organisatie van het EHF EURO 2016 geeft haar fans de mogelijkheid om hun stem uit te brengen voor het EK All-Star team 2016. De stemmen van de fans tellen voor 40 procent mee en de stem van een deskundigenpanel telt voor 60 procent mee voor het eindresultaat.

De fans wordt gevraag hun stemmen uit te brengen op hun favoriete speelster uit een selectie van 40 spelers, vijf op elke positie, en de beste verdediger. De meest waardevolle speelsters van het evenement wordt geselecteerd door een panel van deskundigen.

De stemming is geopend tot en met zaterdag,17 december 2016. Het all-star team wordt bekend gemaakt op zondag 18 december, 2016 voorafgaand aan de wedstrijd om de derde plaats.

Spelers zijn genomineerd op basis van hun totale prestaties tijdens het toernooi tot nu toe; en niet alleen om het aantal doelpunten dat ze gescoord hebben. Ook is er gekeken naar hun prestaties in de verdediging, het aantal bloks, het aantal assists, maar ook het optreden bij cruciale momenten tijdens alle wedstrijden

Ga hier naar het stemfornulier

Van het Nederland team zijn geselecteerd:

Keepsters Tess Wester

Linker opbouwster Estavana Polman

Midden opbouwster Nycke Groot

Cirkelspeelsters Yvette Broch  

Deel dit bericht