Nieuws

SEW moet voorlopig zonder Melissa Wilmsen verder

De handbalsters van Westfriesland SEW behaalde vorige week uit in Emmen de tweede overwinning onder het trainerschap van Rik Boonkamp en Karin Burrekers. Het duo dat in november de selectie van SEW overnam. Met die zege klom de ploeg op naar de zevende plaats en heeft het vier punten achterstand op de zesde plaats die recht geeft op het spelen van de play-offs, en waar nu DOS staat.

Zaterdag komt SERCODAK Dalfsen op bezoek in Nibbixwoud. Misschien ligt daar wel een kleine kans voor de ploeg uit Noord Holland om twee punten aan het totaal toe te voegen. Met een stunt tegen het niet in blakende vorm verkend Dalfsen komen zo misschien nog wel de play-offs in zicht. De vraag aan Rik Boonkamp is dan ook hoe hij naar de wedstrijd van het weekend kijkt?

“Persoonlijk kijk ik niet zo zeer naar de situatie waar Dalfsen op dit moment in verkeerd. Het blijft gewoon een heel goede ploeg met een groot potentieel aan heel goede speelsters”, vertelt trainer coach Rik Boonkamp

“Wij hebben vorige week Melissa Wilmsen, onze linkerhoek, met een ernstige knieblessure verloren en zal onze cirkelspeelsters Bo van Wetering naar verwachting niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn”, gaat Boonkamp verder. "Daarom is het voor ons verstandig om de resterende wedstrijd het van wedstrijd tot wedstrijd te bekijken en te benaderen. We gaan wederom proberen een goede wedstrijd neer te zetten en na het laatste fluitsignaal weten we weer meer”.

“Het klopt dat misschien de play-offs nog in zicht komen, maar in zicht komen is niet zo zeer het probleem maar het daadwerkelijk bereiken wel, dat ligt maar deels in onze handen. Zelfs als we buitengewoon optimistisch zijn en de laatste vier wedstrijden zouden winnen zijn we nog volledig afhankelijk van de resultaten van anderen. Dus gaan wij het maar gewoon van wedstrijd naar wedstrijd bekijken”.  

De wedstrijd in de Westfrieslandhal begint om 19:00 uur en staat onder leiding van het duo Adri Holierhoek en Marieke Smit 

 

Copyright www.handbalstartpunt  

Deel dit bericht