Nieuws

Seizoen voorbij voor zwangere Heidi Loke

De 33-jarige cirkelspeelster van het Hongaarse Györi KC, Heidi Loke heeft haar laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld voor haar ploeg maar ook de Noorse nationale ploeg. Loke is zwanger en zal voorlopig niet meer op het handbalveld te bewonderen zijn.

De uitwedstrijd tegen Champions League winnaar CSM Bucuresti was voorlopig haar laatste wedstrijd. Voor de Noorse ploeg is het ontbreken van Loke op het komende EK in Zweden ook een flinke aderlating.

De Noorse topspeelster is niet het type speelster dat zomaar zal vertrekken. De fans zullen haar toch weer op het handbalveld kunnen bewonderen. De vraag is alleen wanneer en waar? Haar contract met de club loopt aan het eind van het seizoen af.

Loke laat weten erg blij te zijn en dat het een geweldig gevoel is dat ze weer moeder wordt. “Het is groot genoegen voor mij en mijn partner maar het is ook bitter omdat ik dit seizoen niet meer op het veld kan staan om de meiden te helpen. Natuurlijk zal ik er elke wedstrijd zijn en juichen voor de ploeg in het bereiken van onze gezamenlijke doelstellingen”.  

Deel dit bericht