Nieuws

Schipluiden verjongt en kijkt vooruit naar de toekomst

Na het vertrek (vorig seizoen) van een groot aantal spelers uit de selectie van zowel het eerste als het tweede dames team van Schipluiden, is er voor het komende seizoen verder ingezet op verjonging. Vrijwel het volledige team bestaat nu uit jonge en getalenteerde spelers, met daarboven een paar routiniers die de lijnen uit zullen gaan zetten.

Na een jaar waarin de ploeg elke week moest “lenen” van andere teams om compleet aan een wedstrijd te kunnen beginnen, heeft trainer coach Rob Mooi nu weer een complete selectie die, na inspelen en het wennen aan het meer fysieke spel, klaar is voor de hoofdklasse.

“De verwachting is dat we ons volgend seizoen probleemloos gaan handhaven in de hoofdklasse D, met de verdere verwachting dat we in volgende jaren een zeer serieuze ploeg zullen worden, die alleen maar omhoog kan kijken. Het talent is er, de ploeg is gemotiveerd, dus we gaan zeker werken aan een goede klassering”, aldus de coach van Schipluiden die zijn tweede seizoen in gaat bij de ploeg uit Zuid Holland. Wel is Mooi nog opzoek naar een misschien twee linkshandige speelsters. Mochten er nog spelers zoekende zijn, dan wil de coach daar graag mee in contact komen.  

Deel dit bericht