Nieuws

Sasja opzoek naar tweede overwinning tegen Hasselt

De wedstrijd van zaterdag tussen KV Sasja United  en Hubo Initia Hasselt kan je gerust stilaan een klassieker in het Belgische handbal noemen. Beide teams stonden al ettelijke malen tegenover elkaar en dat leverde vaak spannende duels op. Waarschijnlijk zal dat ook aanstaande zaterdag niet anders zijn.

Sasja lag de voorbije wedstrijden nooit echt onder bij zijn tegenstrevers, maar verloor wel vier van de vijf wedstrijden, waaronder twee in eigen huis. De ploeg van Alex Jacobs blijft dus voorlopig naarstig op zoek naar die broodnodige tweede overwinning.

Dat het ook zaterdagavond voor Sasja geen makkelijke klus wordt tegen de regerende landskampioen, bekerhouder en Beneligawinnaar is vrij evident. Het is evenwel ook niet onmogelijk. Ook al doet de stand in de rangschikking soms anders vermoeden, het verschil in kwaliteit tussen de ploegen is vrij klein, wat ook blijkt uit de resultaten. Ook Hasselt legde tot dusver in de huidige BENE-League een parcours af met ups en downs en staat momenteel na de midweek ontmoeting en zege tegen Bevo op 6 punten uit vijf wedstrijden op de tweede plaats.

Desondanks verwacht men aan de zijde van Sasja weer aan een partij op het scherp van de snede. Hasselt verder voorstellen hoeft niet, want coach Luc Boiten en spelers als Jef Lettens, Bart Köhlen en andere Houbrechtsen zijn voor geen onbekenden.

Aangezien er zaterdag geen wedstrijden voorzien zijn in de lagere reeksen is dat voor elke Antwerpse handballiefhebber een bijzonder geschikte aangelegenheid om toch een boeiende wedstrijd te kunnen volgen. Supporters, eens te meer hopen we op jullie dan ook te mogen rekenen om zaterdag in grote getale aanwezig te zijn in Sorghvlied wanneer de wedstrijd om 20.15 uur van start gaat en onderleiding staat van de scheidsrechters Bol en Van Eck

Deel dit bericht