Nieuws

René Romeijn vertrekt plots bij Aalsmeer

Door Frits Feuler - René Romeijn en Fiqas/Aalsmeer hebben vandaag besloten met onmiddellijke ingang uit elkaar te gaan. Ook zijn assistent, Djordje Stevanovic, beëindigt zijn werkzaamheden bij de de club uit de Beneleague. Begin deze week spraken spelers en technische staf nog met elkaar over het behalen van gezamenlijke doelstellingen van de selectie. Dat meldt de club vandaag op haar website. 

Gisteravond sprak een afvaardiging van het hoofdbestuur met de spelersraad en trainers. Uit dat gesprek bleek dat er onvoldoende basis aanwezig was om samen met elkaar verder te gaan in dit seizoen. Het hoofdbestuur betreurt deze beslissing, ook al omdat het met het vertrek van Romeijn en Stevanovic afscheid moet nemen van twee uiterst gedreven trainers.

Immers, het tweetal voelde zich niet alleen verantwoordelijk voor de herenhoofdmacht. Ook bij de jeugdopleiding en het sponsorbeleid was hun betrokkenheid groot. Zeldzaam, dat een hoofdtrainer zo betrokken is bij en binnen een vereniging, aldus voorzitter Mike van der Laarse op de clubsite. 

Op korte termijn zal het hoofdbestuur met een nieuwe voordracht komen.

René Romeijn was na een succesvolle eerste periode tot 2004 in 2010 aan zijn tweede periode bij Aalsmeer begonnen. Djordje Stevanovic die in 2010 bij Aalsmeer binnen kwam als speler was aan zijn tweede seizoen bezig als assistent coach.  

René Romeijn was niet voor commentaar bereikbaar.

   

Deel dit bericht