Nieuws

Purple United, de trouwe steun van HV Foreholte

Aanstaande zaterdag spelen de dames van HV Foreholte hun 2e thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. De dames van trainer/coach Ricardo Clarijs staat met de volle buit uit 3 wedstrijden bovenaan in de 1e divisie. Tegenstander Bentelo is een naaste concurrent. Zonder te verliezen, en met een gelijkspel tegen DSVD, komt het team met 5 punten uit 6 naar Voorhout. De nummer 1 tegen de nummer 3, zo vroeg in het seizoen dus al een kraker in de eigen Tulp.

Als we het de ambitieuze trainer van Foreholte vragen is zijn antwoord duidelijk: “Thuis moeten we dit soort wedstrijden winnen. Bentelo is een goede ploeg en zet mooie resultaten neer. Ze spelen verzorgd handbal en laten technisch goeie dingen zien. Maar thuis, met de steun van onze fanatieke aanhang Purple United, willen we gewoon alle wedstrijden winnen”, aldus de 26-jarige Ricardo Clarijs. “Ze maken sfeer die ongekend is voor handbalwedstrijden. Ik heb dit alleen bij Aristos en vorig jaar in de best of three bij Bevo gezien. Bij ons is dat bijna iedere thuiswedstrijd en dat geeft een boost.”

Dat aanstaande zaterdag de ‘officiële’ seizoen opening is, zal zorgen voor extra publiek en extra sfeer. “Daar gaan we wel vanuit ja. De sponsors komen, en normaal gesproken hebben we al een grote trouwe aanhang.” Dat zal het team moeten helpen tegen Bentelo, waar vorig jaar nog 2 keer relatief makkelijk van gewonnen werd in het debuutjaar. “Dat was vorig jaar, toen waren we in een flow. Bentelo niet, die zijn nu, ook weer met een nieuwe trainer, bezig aan een heel ander seizoen. We zijn dus gewaarschuwd.”

De wedstrijd start aanstaande zaterdag om 20.45 in de Tulp in Voorhout. De eerste gezellige klanken zullen al ver daarvoor te horen zijn in de sporthal, dus mis geen moment. De wedstrijd staat onder leiding van de scheidsrechters Bakker en Spetter. Om 22.00 uur gaan we zien of Foreholte haar ongeslagen status heeft kunnen behouden in deze topper
 

Deel dit bericht