Nieuws

Pacal Haak geblesseerd en van de Moosdijk vertrekt bij Haro

Eredivisionist Haro heeft in de winterstop twee spelers verloren. Pascal Haak moest na de bekerwedstrijd tegen DWS geblesseerd afhaken. De handballer uit Hellevoetsluis heeft een zenuwaandoening in zijn linkerbeen en daarnaast ook nog kraakbeenschade in zijn linker enkel. Hoelang hij uit de roulatie is op dit moment nog niet te zeggen maar dat kan twee tot twaalf duren.

Jari van de Moosdijk keert halverwege het seizoen terug naar Zeeland. Moosdijk die drie seizoenen bij Haro heeft gespeeld kan zijn draai niet meer vinden bij de Rotterdamse ploeg en gaat spelen bij hoofdklasse Delta Sport in Zierikzee. Van Moosdijk begon met handballen bij EMM in Middelburg. Opnieuw een aderlating nadat in eerder stadium Nuni Bazoer als was vertrokken naar het Belgische Merksem.

Vanuit zeeland zijn EMM en Delta Sport aangesloten bij de het samenwerkingsverband van HARO. Vanuit die samenwerking speelden er afgelopen seizoen vijf spelers uit Zeeland bij de Rotterdamse ploeg.

De ploeg van het trainersduo Danny Baijens  Mike Zornic, die afgelopen seizoen promoveerde naar de eredivisie, staat momenteel met vier punten op de laatste plaats en zal zich via de nacompetitie, die in maart begint, veilig moeten zien te spelen voor een nieuw seizoen op het hoogste niveau

  

Deel dit bericht