Nieuws

Osvaldo Gomes stopt als trainer van Bevo

Na vijf seizoenen komt er komende zomer een einde aan de samenwerking tussen de damesselectie van Bevo HC en trainer coach Osvaldo Gomes.

"De groep is toe aan een frisse wind. Na vijf jaar is het lastig om de scherpte aan beide kanten altijd op peil te houden. Met name de laatste twee jaar (na het stoppen van enkele ervaren speelsters) is de lat qua prestaties tijdelijk iets lager gelegd en het is tijd geworden - daar de jonge groep iets rijper is geworden - om de lat weer flink hoger te leggen. Om dat goed te doen is het van belang dat een nieuwe trainer een nieuwe start kan maken", aldus Gomes. De club heeft het besluit aanvaard en is de zoektocht naar een nieuwe trainer gestart.

Osvaldo Gomes is ook toe aan een nieuwe uitdaging, wil volgend seizoen als trainer aan de slag blijven en staat dus open voor nieuwe uitdagingen. Zijn eerste doel is echter het seizoen met de dames van Bevo goed afsluiten. Met zes punten uit vier wedstrijden is hij nog in de race voor de vierde periodetitel en deelname aan de nacompetitie in de eerste divisie. Als interim trainer bij dames 2 wil hij ook het seizoen goed afwikkelen met een promotie.  

Deel dit bericht