Nieuws

Ook Sporting Nelo vindt verstrekking in Slovenië

De strijd om een plekje in de BENE-League wordt ook op de transfermarkt gevoerd. Het Belgische Sportring Nelo, dat komend seizoen de strijd aan moet gaan met Merksem en Visé voor twee plaatsen, wil zo graag de aansluiting bij de BENE-League maken. Daarvoor heeft men zich voor het komende seizoen verstrekt met twee spelers. Allereerst heeft men ook verstrekking in Slovenië gevonden.

De 27-jarige Blaz Rojc  van 1.88 meter is een linkshandige rechter opbouwspeler. Een positie die Sporting nog niet in eigen rangen had en dus hoognodig wenste in te vullen. Blaz speelde tussen zijn 18 en 21 levensjaar van in de nationale jeugdteams van Slovenië

Rojc komt over van de Sloveense eersteklasser MRK KRKA. Hij is  na het aantrekken van David Polfliet en Stijn Gijs de derde aanwinst voor Sporting NeLo dat hiermee haar ambities richting BeNeliga kracht bijzet.

Ook de van Beyne afkomstige speler Loïc Pagnoul komt Nelo op de hoek versterken.  Pagnoul is een 23-jarige Luikenaar die als vierde aanwinst het plotse vertrek van Mattie Van Criekinge opvult.

  

Deel dit bericht