Nieuws

Oliveo Handbal verlengt samenwerking met Edwin Hofland

Oliveo Handbal heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Edwin Hofland om ook volgend seizoen de herenselectie onder zijn hoede te nemen.

Edwin Hofland gaat daarmee zijn derde jaar bij de herenselectie van de club uit Pijnakker in. De afgelopen seizoenen heeft hij hard gewerkt aan de ontwikkeling van de jonge, getalenteerde spelersgroep. Na het kampioenschap in de Hoofdklasse en het stoppen van een groot aantal routiniers, startte hij twee jaar geleden met een sterk verjongd team in de Tweede Divisie. Dankzij hard werken werd de nodige vooruitgang geboekt, waarmee het team zich vorig seizoen op de laatste speeldag wist veilig te spelen.

Deze opgaande lijn heeft men weten vast te houden. Op dit moment - met nog twee wedstrijden te gaan - bezet het team een veilige negende plaats en het kan mogelijk nog een plaatsje stijgen. Komend jaar is het streven deze lijn door te trekken en een stabiele positie in de middenmoot te behalen. Het bestuur van Oliveo Handbal is dan ook zeer verheugd dat Edwin Hofland ook in seizoen 2016-2017 bij Oliveo actief zal zijn. 

Deel dit bericht