Nieuws

OCI-LIONS naar Banja Luka voor CL kwalificatietoernooi

De Borik sporthal in Banja Luka, Bosnië-Herzegovina is de plaats waar de eerste Europese strijd zal gaan plaatst vinden voor een plaats in de EHF Champions League. Het Bosnische RK Borac Banja Luka, dat het eerste recht kreeg op de organisatie van het kwalificatietoernooi, heeft aan de EHF bevestigd dat zij het Champions League kwalificatietoernooi, met deelnamen van de Nederlandse kampioen OCI-LIONS, gaan organiseren op 5 en 6 september.

Het Noorse Elverum Handball Herrer gaat het dan opnemen tegen Nederlandse kampioen OCI-LIONS in de eerste halve finale terwijl in de andere halve finale de Bosnische kampioen zal worden geconfronteerd met het Oostenrijkse Alpla HC Hard.

De winnaar van de finale die, op zondag 6 september wordt gespeeld tussen de twee winnaars van de halve finale, zal plaatsnemen bij de vijf andere clubs in Groep D van de EHF Champions League (HC Metlaurg, Skjern Håndbold, HC Motor Zaporozhye, Kadetten Schaffhausen en HCM Baia Mare).

De nummers twee en drie van het toernooi spelen verder in de derde ronde van EHF Cup, terwijl de nummer vier in de tweede ronde van de EHF Cup Europees verder zal gaan spelen en zal de winnaar van de eerste ronde wedstrijd tussen HB Dudelange en Haslum Handballklubb treffen.

  

Deel dit bericht