Nieuws

Nick de Kuyper weer blij dat hij terug is bij Oranje

Het heeft lang geduurd maar na twee jaar is Nick de Kuyper (24) weer terug bij Oranje. Blessures hielden de opbouwer van Bevo de afgelopen jaren voortdurend aan de kant. Langzaam komt zijn oude niveau weer terug en zien we de speler terug die weer van waarde is voor zijn ploeg maar ook voor Oranje. “Dat geeft een goed gevoel” vertelt De Kuyper, “en het is weer fijn om opgeroepen te worden voor Oranje”. In december speelde hij mee tegen Korea en de afgelopen week trad hij twee keer aan tegen België. Zijn blessure was in het begin van het seizoen nog niet honderd procent over.

“Ik kreeg wel steeds meer te speeltijd en voel me op dit moment dan ook weer honderd procent fit en het spel dat ik graag speel begint nu ook weer langzaam terug te komen richting het oude niveau. Voor mij is dat de eerste doelstelling want dat niveau heb ik ook nodig om met Oranje meer te kunnen doen”.

“Het was vooral vandaag (red:  vrijdagavond) een pittige wedstrijd. Door de speelwijze van België stonden wij constant in ondertal in de dekking en dat is dan hard werken.”

Luister verder naar Nick de Kuyper

Deel dit bericht