Nieuws

Neso Saponjic: “We zijn goed op weg een volgende slag te maken”.

De handballers van Hellas kennen de afgelopen tijd nogal wat wedstrijden met een bizar scoreverloop. De ploeg van Neso Saponjic komt bijzonder strek uit de startblokken en speelt de tegenstander over het algemeen in de eerste vijftien/twintig minuten compleet zoek. Zo was het ook afgelopen weekend weer tegen Quintus. 9-1 wordt het voor de Haagse ploeg die dan uiteindelijk toch weer met 21-24 te onder gaat. Het is een zich steeds weer herhalend recept.

Zaterdag wacht voor de hekkensluiter uit de eredivisie HandbaL Venlo, een ploeg waartegen men in de uitwedstrijd in Venlo met één doelpunt verschil heeft verloren. Je zou zeggen er liggen kansen voor de thuisploeg aan de coach van Hellas dan ook de vraag wat zijn verwachtingen zijn.

“We hebben inderdaad een paar sterke wedstrijden gespeeld waarin we in het begin op een ruime voorsprong zijn gekomen”, zo vertelt Neso Saponjic. “In beide wedstrijden tegen Quintus, bij Lions uit en E&O en Hercules thuis kwam we met zeer goed handbal, sterke keepers en een goede dekking telkens op een ruime voorsprong maar elke keer bleek vooral onderbezetting in kwaliteit de reden dat we toch weer net te kort kwamen”.

 “We zijn naar mij idee goed bezig en op weg om de volgende slag te gaan maken, dat betekend dat we deze fase metaal moeten overbruggen. Door middel van meer organisatie en speldiscipline moeten we ondanks alles winst gaan behalen. Tegen HandbaL Venlo hebben we zaterdag dan ook weer een nieuwe kans”, aldus Saponjic, die nog aangeeft dat lang niet iedereen fit is, maar daar kijken we niet naar. “We zijn een team en dat staat voorop en we moeten het doen met de spelers die we hebben”.  

De wedstrijd in de Hellashal in Den Haag begint om 21:00 uur en staat onder leiding van de scheidsrechters Laurens v. Kessel en Jos Markus 

Deel dit bericht