Nieuws

Margraten verlengt met trainer Frank Jacobs

Margraten is tot overeenstemming gekomen met de 48 jarige trainer coach Frank Jacobs zijn contract net de club voor een jaar te verlengen. Het wordt het tweede seizoen van de oefenmeester uit Beek. Jacobs blijft daarnaast ook het tweede damesteam trainen alsook de talentvolle A jeugd die afgelopen jaar kampioen werd in hun klasse.

Het eerste damesteam startte voortvarend aan de competitie 2015-2016 in de hoofdklasse C en behaalde zeven punten uit de eerste zeven wedstrijden wat resulteerde in een vierde plek op dat moment in de rangschikking. Hierna volgden echter zes wedstrijden zonder punten, deels te wijten door het ontbreken van enig geluk maar er was zeker ook sprake van een vormdip. Gelukkig werden er vervolgens nog  negen punten gepakt in de resterende wedstrijden waardoor verblijf in de hoofdklasse werd veilig gesteld. Vermeldenswaardig is nog dat aan slechts één ploeg alle vier de punten gelaten moesten worden, de nummer laatst uit de competitie; PSV 2.

Het afgelopen seizoen stemt coach Frank Jacobs toch tot optimisme:  We blijven zo goed als compleet (alleen keepster Cindy van der Heijden stopt) en als we constanter gaan  spelen dan zou het zomaar een heel leuk jaar voor ons kunnen  worden. En mogelijk keren twee “jonge” oudgedienden terug in het  team.

Kijkend naar het afgelopen jaar eindigen we weliswaar  als tiende maar met 4 punten meer zouden we gewoon als vierde zijn geëindigd, het zat gewoon heel kort bij elkaar. We gaan  komend jaar verder met eigen jeugd inpassen en proberen een rol aan de bovenkant  van het klassement te  

Deel dit bericht